Mijn werk

De charme van mijn vak is dat ik iedere dag iets moois maak. Of: iets mooier maak. Wat ik ook schilder, ik zie het opknappen onder mijn handen. Mijn klanten moeten tevreden zijn over mijn werk, eerder ben ik niet content.
Natuurlijk is de klant koning, maar ik voer niet alleen uit, ik geef ook advies. Over kleuren, materialen of wanneer schilderwerk het beste uitgevoerd kan worden. Als een woning nog niet geschilderd hoeft te worden, geef ik dat de opdrachtgever eerlijk aan. Maar de uiteindelijke keuze ligt natuurlijk bij mijn opdrachtgever.
Ik hecht aan mijn goede naam. Als het om mijn werk gaat, heb ik een groot eergevoel. Elke klus is mijn visitekaartje. Bijvoorbeeld een oude karakteristieke woning zijn charme weer teruggeven, daar word ik zelf ook blij van!
Door mijn vakmanschap, mijn perfectionisme en mijn persoonlijke aanpak heb ik veel vaste klanten. Zij zorgen er voor dat mijn klantenkring steeds verder groeit; via mond-tot-mond-reclame krijg ik het merendeel van mijn nieuwe opdrachtgevers.
De afwisseling maakt mijn werk zo leuk, want geen woning is hetzelfde, geen opdrachtgever is hetzelfde.

Enkele schilderwerken die ik heb uitgevoerd:
(klik op een foto voor een grotere afbeelding)